İlave Lastik Garantisi

Euromaster'dan aldığınız lastiğin marka ve modeli ne olursa olsun, ilave garantiniz olsun!

 

*Lansmana özel (01 Şubat – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında satın alınmış ve aktivasyonu yapılmış ilave lastik garantileri için) tamir edilebilecek hasarlarda da tamir tutarının tamamını Euromaster karşılıyor.

 

İlave lastik garantisi nedir?

 

İlave Lastik Garantisi, Euromaster Servis Noktaları'ndan alacağınız markası ve modeli ne olursa olsun tüm binek lastikleri için 1 yıl boyunca geçerli olan, kullanıcı hatalarından kaynaklanan tamir edilemeyen lastik hasarlarını kapsayan ve Euromaster Türkiye güvencesi ile sunulan yepyeni bir hizmettir. Bu hizmeti satın aldığınızda tamiri mümkün olmayan lastik hasarlarında, alacağınız yeni lastik bedelinin %90'ını Euromaster karşılıyor. Üstelik lastiğinizin tamir edilebilir durumda olması halinde, lansmana özel lastik tamir ücreti de Euromaster'dan!*

 

 

Üretici garantisi ve ilave lastik garantisi arasındaki farklar nelerdir?

 

Üretici firmaların sunmuş olduğu ürün garantisi sadece üretim hatalarından kaynaklanan hasarları karşılarken, ilave lastik garantisi kullanıcı hatalarından kaynaklanan çivi batması, çukura girme, kaldırıma çarpma veya sürtünme gibi nedenlerle oluşabilecek tamiri mümkün olmayan hasarları da kapsar.

 

İlave lastik garantisinin geçerli olabilmesi için:

 

İlave lastik garantisinin geçerli olabilmesi için; Euromaster Servis Noktasının size iletmiş olduğu aktivasyon zarfında bulunan kart numarasıyla, fatura tarihinden itibaren 7 iş günü içinde aktivasyon işlemini www.ermtr.com adresinden online olarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Fatura tarihinden itibaren 7 iş günü içinde aktivasyon işlemi gerçekleştirilmemiş ilave garantiler geçersiz sayılır. Aktivasyon işlemine başlamak için linke tıklayın.

 

 

Lastik hasarı durumunda:

 

İlave garantili lastiğinizin hasarlanması durumunda; en geç 3 iş günü içinde ilave lastik garantisi hizmeti veren Euromaster Servis Noktasına gelmeniz gerekmektedir.

 

İlave lastik garantisi hizmeti veren Euromaster Servis Noktası yetkilileri öncelikle hasarlı lastiğinizi inceler. Hasarlı lastik tamir edilebilecek durumdaysa lastiğiniz tamir edilir. Üstelik lansmana özel lastik tamir ücreti de Euromaster'dan!*

 

Tamir edilemeyecek durumda olan ilave garantili lastikler için; hasar talep formu (ilave lastik garantisi hizmeti veren Euromaster Servis Noktasından temin edilecektir) Euromaster Servis Noktası yetkilileriyle birlikte doğru ve eksiksiz olarak doldurulur. Euromaster Franchise Bölge Müdürü'nün formu onaylamasının ardından, araç plakası ve hasarlı lastik aynı karede birlikte gözükecek şekilde arızalı lastiğin iki adet fotoğrafı, ilgili Euromaster Servis Noktası yetkilisi tarafından tr.info@euromaster.com adresine mail yoluyla gönderilir. Euromaster Türkiye azami 24 saat içinde (saat 15:00'e kadar bildirilen hasarlar aynı gün içinde, saat 16:00'dan sonra bildirilen hasarlar ertesi günün sabahında değerlendirilir) arızayı onayladıktan sonra, yeni lastik bedelinin sadece %10'unu ödeyerek hasarlı lastiğinizi yenilersiniz.

 

Kapsam dışı haller:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlave lastik garantisi, yalnızca www.euromaster.com.tr adresinde listeli Euromaster Servis Noktalarından yapılacak 4 adet otomobil, 4x4, hafif ticari lastik alımlarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. "İlave lastik garanti süresi fatura tarihinden itibaren başlar ve bir yıl geçerlidir. Belirtilen fiyatlar Euromaster Lastik ve Servis LTD. ŞTİ. tarafından tavsiye niteliginde ve bilgi amaçlıdır.

 

*Lansmana özel (01 Şubat – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında satın alınmış ve aktivasyonu yapılmış ilave lastik garantileri için) tamir edilebilecek hasarlarda da tamir tutarının tamamını Euromaster karşılıyor.